Alege Doulton®

Renume mondial
Doulton® produce filtre de apa si cartuse de tratare a apei de aproape 200 de ani. Milioane de familii din intreaga lume folosesc filtrele Doulton®, marturie ca produsele companiei sunt net superioare si sigure. 
Un patrimoniu de pionierat
Doulton® reprezinta calitate, inovatie si fiabilitate. Clientii beneficiaza de o experienta de doua secole a unui producător de renume mondial, dar si de tehnologii de avangarda dezvoltate in centrele de cercetare si dezvoltare.
Retentie minerala
In timp ce elimina contaminantii din apa, filtrele Doulton® pastreaza toate mineralele snatoase aflate in mod natural, astfel incat familia ta sa beneficieze de calitatile apei de baut.
Ecologic
Filtrele Doulton® sunt fabricate din 100% materii prime naturale, ceea ce le permite sa fie usor de neutralizat. Folosirea unui filtru de apa reduce canitatea de sticle de plastic de unica folosinta, care adesea ajung in depozitele de deseuri sau in oceanele planetei.
Eficienta
Filtrele de Doulton® elimina eficient o gama larga de contaminanti, precum bacteriille, parazitii si particulele solide, imbunatatind in acelasi timp gustul si mirosul apei de la robinet. 
Apa sanatoasa, Viata sanatoasa
In medie, corpul uman este alcatuit din 60% apa. Este vital sa stam hidratati si sa mentinem constant nivelul de apa in corpul nostru pe parcursul zilei pentru a avea un stil de viata sanatos. 
Control de calitate
Pentru a asigura performantele produselor, in toate procesele de productie, filtrele Doulton® parcurg proceduri interne riguroase de control al calitatii. Totodata se efectuează audituri independente anuale de control al calitatii si teste de laborator regulate din partea tertilor.
Proprietati anti-bacteriene
Proprietatile anti-bacteriene ale filtrelelor Doulton® sunt oferite de continutul de argint care a inhiba dezvoltarea si replicarea florei microbiologice in elementul ceramic.
Performanta recunoscuta
Filtrele Doulton® sunt acreditate conform standardelor internationale de calitate BS EN ISO 9001, iar cartusele ceramice detin, de asemenea, certificarile NSF® și WRAS. Fiecare cartus ceramic detine un cod unic de autenticitate, care asigura legitimitatea produsului.

You must be logged in to post a comment.