Specificatii Tehnice

Cum functioneaza filtrele de apa?

Sistemele de filtrare a apei Doulton ofera o modalitate extrem de eficienta de indepartare a substantelor chimice precum clorul si fluorul care este adaugat in apa de operatorul de utilitati Orice metale grele, bacterii patogene, virusi si chisturi care ar fi putut patrunde in apa sunt, de asemenea, indepartate.

Este dovedit ca 99,99% + din acesti contaminanti sunt eliminati definitiv, lasandu o apa naturala, sanatoasa, lipsita de urat, plina de gust si plina de minerale.

Ce este un filtru de apa din ceramica si cum functioneaza filtrarea de apa din ceramica?

Care este procesul?

In lumea naturala, apa trece prin straturile de roca, care actioneaza ca un mecanism natural de filtrare. Filtrele de apa Doulton replica acest proces prin tehnologia de filtrare in mai multe etape, combinata intr-un singur filtru de apa ceramic.

Eficienta cartuselor filtrante Doulton

Cartusele filtrante produse de Doulton sunt clasificate ca fiind cele mai eficiente din lume. Pentru a va face o idee despre performantele acestora, puteti accesa informatiile de mai jos.

Performante cartuse filtrante Doulton

Comparatia cartuselor filtrante Doulton

Rezultate Test de Laborator substante chimice pentru Doulton Ultracarb

De ce ceramica?

Fiecare cartus filtrant are o carcasa exterioara din ceramica pentru micro-filtrare de inalta eficienta a bacteriilor, virusilor, chisturilor si particulelor nedorite printr-o structura complexa a porilor. Carcasa exterioara a cartusului de filtrare este o ceramica extrem de versatila. Porii au o dimensiune mai mica de un micron (latimea unui par uman este de aproximativ 100 microni)

Ce este BioTect?

In interiorul cartuselor filtrante din ceramica se afla o tehnologie numita BioTect. Aceasta matrice anti-bacteriana integrata inhiba cresterea microbiologica si impiedica in mod eficient bacteriile indepartate sa se re-genereze in ceramica.

Proprietatile de filtrare a ceramicii

Carcasa exterioara a cartusului de filtrare este o ceramica extrem de versatila. Proprietatile rezistente la caldura si anticorozive au ca rezultat un compozit ceramic dur, dar flexibil. Odata conectat, apa va curge prin cartusul filtrant Doulton. apa incepe sa curga prin structura complexa a porilor ceramici. Porii au o dimensiune mai mica de un micron. Acest proces ofera o bariera eficienta impotriva contaminantilor, potential daunatori, pastrand in acelasi timp minerale esentiale pentru a face bautura dvs. sanatoasa. Chiar si gustul si mirosul apei tale vor parea natural superioare.

Carbunele activ

Un bloc de carbune activ sau carbon granular elimina clorul si substantele organice prin combinarea avantajelor tratamentelor cu ceramica si carbune intr-un singur element filtrant.

Reducerea metalelor grele

Tehnologia de filtrare superioara valorifica un avantaj suplimentar de schimb de ioni pentru a filtra plumbul si alte metale grele toxice din apa.

Prevenirea calcarului

Cartusele filtrante cu indicativul „SI” utilizeaza un inhibitor de calcar cu eliberare lenta, care reduce efectele nedorite ale acumularii de calcar. Acest lucru imbunatateste gustul apei potabile si ajuta la performante si longevitate mai bune pentru aparatele de utilizare a apei.

TOP