Ce spun clientii

“Un filtru foarte bun, ușor de instalat și relativ ieftin față de ceea ce găsești pe piață în acest moment. Am avut și celălalt model, cu filtru Imperial, dar acesta pare lucrat mai îngrijit, dintr-un plastic de calitate mai bună.”
“Produs foarte bun. Pentru apa de la retea este excelent. Filtreaza pana la 0.5 microni. Curge o apa net superioara apei plate. Am folosit 3 ani acest filtru, am schimbat filtrul de ceramica o data pe an.”
“Am avut probleme cu clorul din apa ca furnizorul de apa din oras a bagat prea mult clor in apa. Am luat un filtru de la Doulton cu functie de inlaturare a clorului si am putut sa imi continui viata linistita. Nu puteam sa folosesc apa nici macar pentru gatit. Acum totul este bine si stiu ca daca se mai intampla, filtrul isi va face treaba.”
“Am luat o sticla cu filtru pentru copil care este in clasa a II-a. Apa de la scoala nu se poate bea iar automatele cu apa nu au niciodata pahare de plastic. Acum, el foloseste sticla la scoala, pleaca cu ea goala, nu are greutate suplimentara in ghiozdan si o umple de la chiuveta cand ii este sete. Este cea buna solutie pentru copii.”
“Foarte simplu de instalat. In cutie am primit si un cartus ceramic, asa ca in 10 minute l-am pus in functiune. Apa chiar are alt gust si am observat ca nu se modifica gustul ei daca o lasi in sticla pe masa.”
“Stau la bloc si apa are gust de rugina. Am cumparat un filtru Doulton DUO cu pre-filtru pentru sedimente si am scapat de rugina. Apa este extraordinar de buna.”
“Raport calitate preț foarte bun. Se instalează foarte ușor iar apa are gust de apă de izvor. Îl recomand.”
"Am folosit alte mărci de filtre în trecut, dar modelul Doulton este net superior. Am achizitionat si sticla Doulton Taste pentru drumetii, care cred ca este cea mai mare inovatie pentru cei care merg pe munte. Pur si simplu pleci in drumetie fara sa cari apa in rucsac.”
TOP