Mostenirea Doulton

Descopera diferenta Doulton

Doulton produce de aproape 200 de ani sisteme de filtrare pentru apa si cartuse filtrante pentru apa de baut. Ne este oferita increderea a milioane de familii din intreaga lume pentru apa potabila superioara oferita de produsele noastre.

Un patrimoniu pionier

Un filtru Doulton reprezinta calitate, inovatie si fiabilitate. Clientii pot beneficia de experienta unui producator de renume mondial, care detine record de performanta dovedit ce se intinde pe aproape doua secole, dar care totodata se straduieste in permanenta sa introduca noi standarde si inovatii domeniul filtrarii apei.

Retentia sarurilor si mineralelor

In timp ce indeparteaza contaminantii, filtrele Doulton pastreaza toate sarurile si mineralele esentiale care se gasesc in mod natural in apa de la robinet, astfel incat sa beneficiezi in continuare de cele mai bune proprietati ale apei.

Ecologic

Filtrele ceramice Doulton sunt fabricate din materii prime 100% naturale, permitand eliminarea acestora cu usurinta, in mod ecologic. Folosirea unui filtru de apa reduce necesitatea de a cumpara sticle de plastic de unica folosinta pentru apa, care ajung adesea in depozitele de deseuri sau in oceanele lumii, crescand problema poluarii cu plastic.

Bariera foarte eficienta

Filtrele de apa Doulton elimina eficient o gama larga de contaminanti, precum bacteriile, chisturile si particulele solide, imbunatatind gustul si mirosul apei de la robinet. Acest lucru iti permite tie si familiei tale sa fiti siguri ca apa potabila este sanatoasa, curata si plina de gust.

Apa sanatoasa, viata sanatoasa

In medie, corpul uman este alcatuit din 60% apa. Este vital sa ramai hidratat si sa iti refaci nivelul de apa in organism pe tot parcursul zilei pentru a mentine un stil de viata sanatos. Cu cat are un gust mai bunĀ apa potabila, cu atat vei bea multa.

Calitate

Pentru a asigura performante ridicate in toate procesele de fabricatie, filtrele de apa Doulton sunt sustinute de proceduri interne de control al calitatii. Pentru a asigura o calitate constanta, fiecare lot care paraseste fabrica noastra este verificat de organe de control independente.

Proprietati anti-bacteriene

Argintul este unul din principalele componente utilizate in filtrele de apa Doulton, cu obiectivul de a inhiba dezvoltarea culturilor microbiologice in interiorul cartusului filtrant.

Performanta

Filtrele de apa Doulton sunt acreditate de standardele internationale de calitate BS EN ISO 9001, iar filtrele de certificarea NSF si WRAS.

Fiecare cartus filtrant poarta un cod unic de identificare si fiecare sistem de filtrare are o garantie de 12 luni pentru a asigura legitimitatea produsului.

TOP