Livrare si Conditii de Plata

Informatii privind Livrarea produselor

Produsele comandate vor fi livrate doar îRomania prin serviciu de curierat rapid oferit de SameDay Courier, inclusiv Bucuresti și în localitațile izolate. La recepționarea coletului, dvs. nu trebuie să achitațvreo taxă suplimentară curierului pentru produselor comandate. Nu se acceptă comenzi cu livrare în altă țară decât Romania.

Pachetele sunt în general trimise în 1-2 zile de la primirea plății și sunt expediate cu număr de urmărire și livrare cu semnătură. Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării impreuna cu costul transportului este de 15.99 lei cu TVA inlcus pentru orice comandă efectuată.  Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare.

Expedierea comenzilor se face în felul următor:
– Comenzile primite de luni până vineri până la ora 14:00 se expediază în aceeasi zi.
– Comenzile primite în weekend sau după ora 14:00 se expediază în următoarea zi lucrătoare.

Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile. Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Informatii privind Conditiile de Plata

Pe site-ul Filtre-Doulton se pot achiziţiona produse numai prin plata cu cardul de credit sau de debit. Se acceptă la plată numai carduri Visa sau MaterCard. Informaţiile de plată de pe cardul dvs bancar (personal sau al firmei) se introduc pe pagina securizată a procesatorului de plăţi online MobilPay.ro. Informaţiile cardului sunt securizate şi nu vor ajunge niciodată in posesia noastră. Noi primim din partea procesatorului doar confirmarea de plată a comenzii. Plata se confirmă de obicei în cateva secunde iar produsele dvs vor fi rezervate şi pregătite pentru expediere. 

Achizitia produselor de pe acest site, necesita crearea unui cont. Crearea contului este gratuita si nu necesita taxe sau vreo comanda minima. Datele introduse sunt securizate si sunt oferite nici unei terte persoane. 

Suma totală afişată pe această pagină reprezintă valoarea totală a produselor comandate, inclusiv costurile de procesare, ambalare şi transport. Nu se vor aplica taxe sau comisioane suplimentare.

TOP