Termeni si conditii generale

Aspecte generale si detalii companie

Informaţiile prezentate pe site-ul www.filtre-doulton.ro (denumit în continuare website) sunt proprietatea Sancar Tour S.R.L., cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Bd. Geniului nr. 24, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J40/23091/1992, având Cod Unic de Înregistrare Fiscală RO469547, denumită în continuare Filtre-Doulton. 

Accesarea şi navigarea în website-ului, în scop informativ sau comercial, presupune acceptarea Termenilor şi Condiţiilor Generale (TCG). Filtre-Doulton îşi rezervă dreptul de modificare şi actualizare a TCG, fără o informare prealabilă a utilizatorului.

Termeni si definitii

Filtre-Doulton – Sancar Tour S.R.L., cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Bd. Geniului nr. 24, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J40/23091/1992, având Cod Unic de Înregistrare Fiscală RO469547, denumită în continuare Filtre-Doulton

Client– orice persoană fizică/persoană juridică care plasează o comandă sau efectuează o rezervare Produse în magazinul virtual www.filtre-doulton.ro. 

Comandă online – modalitate de comunicare virtuală între Client și Filtre-Doulton, prin care Clientul îşi comandă Produse de la Filtre-Doulton, prin intermediul website-ului. 

Produse – produsele pe care Filtre-Doulton le pune la dispoziţia Clientului spre vânzare prin intermediul magazinului virtual www.filtre-doulton.ro.

Costuri DEEE – valoarea, exprimată în lei, aferentă costurilor de colectare, tratare şi eliminare în condiţii de protecţie a mediului a deşeurilor echipamentelor electrice şi electronice, conform prevederilor legislative în vigoare (Ordonanţa de Urgenţă nr. 5/2015 privind deşeurile de echipamente electrice si electronice („OUG 5/2015”).

Contract – contractul încheiat în formă electronică între Filtre-Doulton şi Client prin intermediul magazinului virtual Filtre-Doulton  având ca obiect Produsele selectate prin funcţia Comandă online. 

Factura – document fiscal emis şi transmis electronic, în mod automat, de către Filtre-Doulton la adresa de email comunicată de către Client în momentul plasării comenzii online.

Termen de livrare – estimare aproximativă a timpului de livrare, evidenţiată de către Filtre-Doulton sub fiecare Produs. 

Cost de livrare – costul aferent transportului, calculat în funcţie de dimensiunile şi greutatea Produselor comandate. Costul este indicat clar sub fiecare articol în parte şi la finalizarea comenzii. În cazul în care nu vă putem livra integral comanda şi trebuie să efectuăm mai mult de o livrare, nu veţi suporta o taxă suplimentară pentru livrările ulterioare.

Contul meu – secţiune a magazinului virtual, care presupune existenţa unei adrese de email valide şi a unei parole care aparţin Clientului care îi permite acestuia plasarea Comenzii online şi care conţine detalii referitoare la datele Clientului, istoricul comenzilor, informaţii despre Newsletter şi evaluări acordate Produselor. 

Evaluare Produse – evaluare a Produselor redactată de către Client pe baza experienţei personale.

Vizitator – orice persoană fizică care vizitează filtre-doulton.ro indiferent dacă plasează sau nu o comandă online.

Valabilitate si aplicabilitate privind comertul online

La achiziția unor produse sau servicii de la societatea Weyland Services SRL (denumită în continuare: „Filtre Doulton“) prin intermediul funcției „Comandă online” a magazinului online de la adresa „www.filtre-doulton.ro”, se aplică reglementările din Partea A și B, cu excepția cazurilor în care nu au fost stipulate în mod expres alte condiții.

Acordul expres al Filtre-Doulton este necesar în toate situațiile, inclusiv când FIltre-Doulton  cunoscând condițiile celeilalte părți contractante, acceptă fără rezervă plata acesteia.

Date de contact

Denumire societate: Sancar Tour SRL

Adresa Sediului Social: Bd. Geniului nr. 24, Sector 1, Bucuresti

Cod Unic de Inregistrare: RO469547

Nr. Reg. Comertului: J40/23091/1992

IBAN: RO85INGB0000999904191042

Banca ING Bank

Suport clienti: help@filtre-doulton.ro

Sugestii si sesizari: office@filtre-doulton.ro

Comenzi si retururi: comenzi@filtre-doulton.ro

Dreptul aplicabil, limba Contractului, locul de executare, instanta competenta

În cazul unui eventual raport contractual cu Filtre-Doulton și al obligațiilor pre-contractuale, se aplică exclusiv legislația română, excluzând reglementările Convenției Națiunilor Unite privind vânzarea internațională de mărfuri (CISG). Contractul este redactat în limba română.

Dacă Clientul este profesionist în sensul Codului Civil, persoană juridică de drept public sau orice entitate de drept public sau privat cu sau fără scop lucrativ (denumit în continuare „profesionist”), se stabilește sediul Filtre-Doulton ca loc de executare a prestației și a eventualelor pretenții de executare.

Instanța exclusivă este cea competentă pentru localitatea Domnești, jud. Ilfov, în măsura în care Clientul este profesionist. Filtre-Doulton își rezervă totuși dreptul de a depune cereri la instanța competentă a profesionistului.

Solutionare litigiilor

Indicație cf. regulamentului de soluționare a litigiilor din tranzacții online.

Conform legislației în vigoare, Filtre-Doulton are obligația de a indica persoanelor consumatori existența platformei europene de soluționare online a litigiilor, care poate fi folosită pentru soluționarea litigiilor, fără implicarea unei instanțe. Pentru realizarea acestei platforme este responsabilă.

Comisia Europeană. Platforma europeană de soluționare online a litigiilor poate fi găsită aici: http://ec.europa.eu/odr.

Pe de altă parte, Filtre-Doulton dorește să atenționeze asupra faptului că nu va participa la procedura de soluționare a litigiilor în cadrul platformei europene de soluționare online a litigiilor. 

Filtre-Doulton  pune la dispoziția clienților următoarele modalități de contact și reclamație, inclusiv un sistem de conciliere internă pentru orice probleme legate de Filtre-Doulton ro: pe email la adresa office@filtre-doulton.ro.

You must be logged in to post a comment.